воскресенье, 16 января 2022 г.

Джон Купер зі Skillet про новий альбом «Dominion»: «Ми щодня в духовній битві»

Метал-гурт створив альбом, щоб забезпечити комфорт та спілкування в ці тривожні часи.


У час хаосу та невизначеності, що підігріваються триваючою пандемією, фронтмен Skillet Джон Купер насолоджується тим, що він описує як позитивний бунт у новому альбомі метал-групи Dominion.
----------
Основні особливості обладнання від компанії HANNA - це гранична простота в обігу та обслуговуванні, висока надійність і точність одержуваних результатів, можливість роботи в лабораторних і польових умовах і дивно низькі для такого класу обладнання ціни. Пропоноване обладнання: pH-метри (в тому числі кишенькові pH-метри), кондуктометриоксиметриколориметри (фотометри, в тому числі багато параметрові фотометри), термометри та термодатчики, гігрометри, промислові контролери.
----------
«Це найкращий спосіб описати цей альбом, тому що запис має відношення до нього, але воно позитивне», — сказав Купер Billboard про реліз, який відбувся 14 січня. «Це заколотно, бо ми щодня ведемо духовну битву проти депресії, занепокоєння та страху. Люди в жаху. Рівень депресії зростає. В Америці збільшилася кількість самогубств... Страх мною не правитиме. Мною не керуватимуть залежність та всі ці внутрішні сили, які справді хочуть взяти під контроль моє життя».

Комментариев нет:

Отправить комментарий